ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο για Λέτο και ΑΕΚ

Ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να ήρθε σε επαφή με την ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σενάριο για Λέτο και ΑΕΚ

Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Σεμπάστιαν Λέτο «χώρισαν» την 1η Ιουνίου, με τον Αργεντινό να αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά, το όνομα του Αργεντινού συνδεόταν με την Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι, ωστόσο η υπόθεση αυτή φαίνεται πως δεν προχώρησε και σήμερα, είδαν το φως της δημοσιότητας νέα σενάρια όσο αφορά το μέλλον του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές του Λέτο με την ΑΕΚ, αναφέροντας μάλιστα πως ο «Σέμπα» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων», προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην «Ένωση».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, το επόμενο διάστημα θα δείξει εάν όντως υπάρχει όντως «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.