ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ DEAL

Στην Αλ Αϊν ο Μπεργκ – 2,5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν - 2,5 εκατ. ευρώ θα πάρει ο Παναθηναϊκός.

Στην Αλ Αϊν ο Μπεργκ – 2,5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό

Παίκτης της Αλ Αϊν πρέπει να θεωρείται ο Μάρκους Μπεργκ. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σουηδού στην ομάδα από τα ΗΑΕ, έπειτα από την οριστική συμφωνία του «τριφυλλιού» με τους διοικούντες τον αραβικό σύλλογο.

Οι Αραβες ανέβασαν την προσφορά τους από τα 3 εκατομμύρια ευρώ στα 3,3 κι εκεί «κλείδωσε» deal. Αυτό οφείλεται στην παρουσία των κ.κ. Αγησίλαου Τουμαζάτου και Αλκη Παπαντωνίου στη χώρα, οι οποίοι πίεσαν τη διοίκηση της Αλ Αϊν να ανεβάσει την προσφορά της και τα κατάφεραν.

Απ’ αυτά τα χρήματα, τα 2,5 με 2,6 εκατομμύρια ευρώ θα μπουν στα ταμεία του “τριφυλλιού” και φυσικά θα πάνε όλα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Η μεταγραφή του Μπεργκ θα ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.