Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός!

Panathinaikos24 Team
27.06.2017 | 19:59
Τινάζει την μπάνκα στον αέρα για Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός! | Panathinaikos24.gr

Και τον κρατάει και του δίνει περισσότερα!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, είναι αποφασισμένος να «δέσει» τον Κρις Σίνγκλετον με τιτίβισμα από την σελίδα του twitter «transfer rumours» να κάνει λόγο για πρόταση των πράσινων στον παίκτη, για νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (2+1), με απολαβές 1,500,000 ευρώ!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος, δε θέλουν να γίνει σίριαλ το θέμα του Κρις Σίνγκλετον, τον οποίο θέλουν τόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και η Μπαρτσελόνα, με τους Ρώσους μάλιστα να δίνουν το ποσό των 3,6 εκ. ευρώ για δύο χρόνια. Ο Αμερικανός έχει λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό, περίπου 1 εκ. ευρώ ετησίως, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι… ενοχλήσεις άλλων μεγάλων συλλόγων, φαίνεται να κινητοποιούν τους πράσινους, οι οποίοι φέρεται να ετοιμάζουν προσφορά στον Σίνγκλετον, τριετούς διάρκειας με απολαβές 1,5 εκ. ευρώ ετησίως.

Στο «τιτίβισμα» σημειώνεται πως θα διατηρηθεί η option του παίκτη για το ΝΒΑ (με ημερομηνία λήξης την 20η Ιουλίου), με τον Σίνγκλετον αν βρει πρόταση που να τον ικανοποιεί να μπορεί να μετακομίσει στις ΗΠΑ, δίνοντας ένα μικρό ποσό στον Παναθηναϊκό (περί τις 100.000 ευρώ).

Αν μη τι άλλο και εφόσον ισχύει το σενάριο, ο Παναθηναϊκός δείχνει στον παίκτη πόσο πολύ τον θέλει/υπολογίζει, κάτι που θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις, ενώ ενδεχομένως αποτελεί και ένα μήνυμα προς όλους τους αντιπάλους που καλοβλέπουν τον Αμερικανό, πως δύσκολα θα τον πάρουν από τα χέρια του «εξάστερου».