ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τον θέλει η μισή Ευρωλίγκα, αυτός θέλει ΝΒΑ!

Όλοι θέλουν τον παικταρά, αλλά εκείνος προτιμάει το ΝΒΑ!

Τον θέλει η μισή Ευρωλίγκα, αυτός θέλει ΝΒΑ!

Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις θαμε τη φανέλα της Νταρουσάφακα, έκανε πράγματα και θαύματα και πλέον είναι περιζήτητος. Ο Μπραντ Ουοναμέικερ, έμεινε ελεύθερος από την Νταρουσάφακα και η μισή Ευρωλίγκα, έχει πέσει στα πόδια του, προσφέροντάς του γη και ύδωρ.

Αλλά εκείνος τίποτα… Κοιτάει ΝΒΑ, περιμένει προτάσεις από εκεί, καθώς θεωρεί πως μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, με τα γνωστά του “τιτβίσματα” αποκάλυψε πως ο Ουοναμέικερ έχει βάλει στην άκρη όλες τις προτάσεις από τις ομάδες της Ευρωλίγκας και θέτει ως προτεραιότητες τους Πέλικανς ή τους Σέλτικς, ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...