ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΝΒΑ

Βλέπει Ρόμπερτς ο Παναθηναϊκός (vids)

Το όνομα του 31χρονου γκαρντ με θητεία σε ΝΒΑ και Ευρώπη φέρεται πως βρίσκεται στη λίστα των «πρασίνων».

Βλέπει Ρόμπερτς ο Παναθηναϊκός (vids)

Ένα από τα κύρια μελήματα του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι η ενίσχυση της θέσης «1», με τους «πράσινους» να έχουν κατατάξει στη λίστα τους αρκετές περιπτώσεις υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Μια από αυτές φέρεται πως είναι ο Μπράιαν Ρόμπερτς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωση του 31χρονου γκαρντ, με θητεία σε ΝΒΑ και Ευρώπη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Χόρνετς και η επιστροφή του στην Ευρώπη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Πρόκειται για έναν πλέι μέικερ (1.85μ.) με κύρια ευθύνη την οργάνωση του παιχνιδιού (pass first) που άρχισε την μπασκετική του πορεία στο Ισραήλ και στην Γκαλίλ Γκιλμπόα (2008) και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Μπάμπεργκ. Στη Γερμανία έμεινε για μία τριετία, αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, σε 20 ματς της Ευρωλίγκας (10.7 πόντοι – 2.3 ασίστ μ.ο), ενώ το 2012 βρήκε «δίοδο» προς το ΝΒΑ, συμμετέχοντας στα πρότζεκτ των Χόρνετς, των Πέλικανς και των Μπλέιζερς.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετρά 324 συμμετοχές στον «μαγικό κόσμο» έχοντας κατά μ.ο 6.5 πόντους, 2.3 ασίστ και 1.3 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=xtVGjWZ0sT4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.