Γι’ αυτό κράτησε Γκάμπριελ ο Παναθηναϊκός Superfoods

Panathinaikos24 Team
28.06.2017 | 20:47
Γι’ αυτό κράτησε Γκάμπριελ ο Παναθηναϊκός Superfoods | Panathinaikos24.gr

Ο Κένι Γκάμπριελ, αποτέλεσε την πρώτη "μεταγραφή" του Παναθηναϊκού Superfoods, για τη νέα σεζόν, αφού κατάφερε να "πείσει" τον Τσάβι Πασκουάλ, πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της πράσινης φανέλας.

Ο Κένι Γκάμπριελ, πραγματοποίησε μια καλή σεζόν στο μέτρο της λογικής, αφού μιλάμε για έναν παίκτη που ήρθε μεσούσης της περιόδου, με εξάμηνο συμβόλαιο και με σκοπό να αντικαταστήσει τον «πονεμένο» Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος «περνούσε» την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Αμερικανός-διαφορετικός παίκτης από τον Γκιστ-με το… καλημέρα έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, προσδίδοντας δύο βασικά χαρακτηριστικά. «Φαρμακερό» σουτ από τα 6,75-απαραίτητο για τα σύγχρονα «τεσσάρια»- και τόνωση της αθλητικότητας σε μια ήδη αθλητική ομάδα που βασιζόταν στην ενέργεια και στα αποθέματα μπαταρίας…

Αν μπορούσε να βρει ο Παναθηναϊκός καλύτερο παίκτη στη θέση του; Φυσικά. Αν πλήρωνε και περισσότερα, σίγουρα θα έβρισκε. Ωστόσο ο έμπειρος Πασκουάλ, προτίμησε να κρατήσει στην ομάδα έναν παίκτη, ο οποίος γνωρίζει πως δε θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα «φάει»  και πάγκο χωρίς να γκρινιάξει, ενώ θα έχει στην πλάτη του, ήδη έξι μήνες στο «πράσινο» περιβάλλον, κάτι που έχει να κάνει με την ομοιογένεια, χαρακτηριστικό κομβικό για όλες τις μεγάλες ομάδες.

Ο Γκάμπριελ, σε σχέση και με τα χρήματα που παίρνει είναι μια value for money και safe επιλογή ενώ παράλληλα δίνει την ευχέρεια στον προπονητή του να αλλάξει και σχήματα (έπαιξε στο «τρια» στους τελικούς με ΟΣΦΠ), προσθέτοντας άλλη μια επιλογή στην ευρεία γκάμα που διαθέτει το ρόστερ των νταμπλούχων.