ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κένι Γκάμπριελ: Ιπτάμενος και… τζέντλεμαν για άλλα τρία χρόνια! (vids)

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και επισήμως την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κένι Γκάμπριελ και το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα με βίντεο για τον Αμερικανό φόργουορντ.

Κένι Γκάμπριελ: Ιπτάμενος και... τζέντλεμαν για άλλα τρία χρόνια! (vids)

Ο… ιπτάμενος Κένι έγινε ο πρώτος παίκτης ο οποίος ανανέωσε και επισήμως την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την υπογραφή της νέας τριετούς συμφωνίας του (1+1+1) με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Αμερικανός ήρθε στα μισά της περασμένης σεζόν και απέδειξε μέσω των εμφανίσεών του στο παρκέ πως αξίζει να παραμείνει στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Δείτε σε βίντεο μερικά από τα φετινά highlights του Κένι Γκάμπριελ σε Basket League και Ευρωλίγκα:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=CfAu1T71YUM&t=3s

https://www.youtube.com/watch?v=OCdYcrW8YY4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.