ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Δεύτερο χτύπημα: Στον Παναθηναϊκό και ο Ογκαστ!

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ζακ Ογκαστ, με τους "πράσινους" να συμφωνούν σε όλα με τον παίκτη - Απόλυτη επιβεβαίωση του panathinaikos24.gr που σας είχε γράψει από τον Μάιο για πρόταση στον νεαρό.

Δεύτερο χτύπημα: Στον Παναθηναϊκό και ο Ογκαστ!

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την απόκτηση του Λιθουανού Λούκας Λκαβίτσιους, η ομάδα ήρθε σε συμφωνία και με τον Ζάκ Ογκαστ! Το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr που είχε γράψει για πρόταση στον νεαρό σέντερ από τις 13 Μαϊου επιβεβαιώθηκε.

Ο απόφοιτος του Notre Dame και πρώην παίκτης της Ουσάκ συμφώνησε σε όλα με το “τριφύλλι”, έπειτα από προχωρημένες επαφές το τελευταίο διάστημα και θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, βάζοντας τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές και ο 24χρονος ύψους 2.08 αθλητής θα ανακοινωθεί από τον εξάστερο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 37.414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...