ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λεκαβίτσιους: «Ο Πασκουάλ θέλει να με βοηθήσει»

Ο Λιθουανός γκαρντ, Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε στους συμπατριώτες του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε ο Τσάβι Πασκουάλ στο να πάρει την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Λεκαβίτσιους: «Ο Πασκουάλ θέλει να με βοηθήσει»

Αρχικά, μίλησε για το τι είπε με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους: «Μιλήσα μαζί του και χθες και προχθές. Η απόφαση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και η άποψή του είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου είπε ότι σε αυτή τη φάση και οι δύο επιλογές (σ.σ. να μείνει στη Ζαλγκίρις ή να πάει στον Παναθηναϊκό) ήταν καλές για μένα».

Οσο για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο νέος παικτης του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα να με καλεί ένας τόσο διάσημος προπονητής και να μου λέει πως θα με ήθελε στην ομάδα του. Ο ρόλος μου θα είναι δύσκολος. Ο κόουτς μου είπε πως θα υπάρχουν δύο πόιντ γκαρντ κι εγώ θα είμαι ο δεύτερος. Ωστόσο, είναι φυσικό πως ο κόουτς δεν μπορούσε να μου με απόλυτη σιγουριά πόσα λεπτά θα παίζω. Όλα εξαρτώνται από μένα, πρέπει να κερδίζω το χρόνο μου. Ο Πασκουάλ θέλει να με βοηθήσει να κάνω το επόμενο βήμα. Με έβλεπε εδώ και καιρό και του αρέσει το παιχνίδι μου».

Στο τέλος, αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά μακριά από την πατρίδα του: «Η πρώτη χρονιά θα είναι δύσκολη, όπως μου είπε και ο Σάρας. Ήξερα ότι δεν θα παίξω στην Ζαλγκίρις για όλη μου την καριέρα. Έτσι θα ερχόταν μία πρώτη μεταβατική σεζόν. Είναι καλό που θα γίνει με μία πολύ καλή ομάδα. Πάντως, πιστεύω πως μία μέρα θα επιστρέψω στην Ζαλγκίρις». 

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.