ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H απάντηση του Τζέιμς σε οπαδό για το buzzer beater με την Ούνικς στο ΟΑΚΑ (pics & vid)

Ένας ακόλουθος του Μάικ Τζέιμς ρώτησε τον Αμερικανό για τη φάση στο παιχνίδι της regular season, με τον 27χρονο γκαρντ να δίνει... πληρωμένη απάντηση.

H απάντηση του Τζέιμς σε οπαδό για το buzzer beater με την Ούνικς στο ΟΑΚΑ (pics & vid)

Η πρώτη χρονιά της νέας διάρθρωσης της Ευρωλίγκας έχει περάσει στην ιστορία και πλέον η διοργανώτρια αρχή ετοιμάζεται για μια νέα απαιτητική σεζόν.

Παράλληλα με τις ετοιμασίες, στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης τρέχει ένας διαγωνισμός με θέμα το καλύτερο νικητήριο καλάθι της σεζόν, στο οποίο ο κόσμος καλείται να ψηφίσει τις επιλογές του. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και το φοβερό buzzer beater του Μάικ Τζέιμς στην αναμέτρηση με την Ούνικς Καζάν.

https://twitter.com/EuroLeague/status/880501335610843137

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Tζέιμς έκανε retweet την υποψηφιότητά του και ένας οπαδός θέλησε να τον ρωτήσει για τη συγκεκριμένη φάση, στην οποία ο ίδιος θεωρεί πως έγιναν βήματα: «Αυτό δεν είναι βήματα;», ανέφερε το «τιτίβισμα» του ακόλουθου του Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός δεν άργησε να λάβει θέση, δίνοντας… πληρωμένη απάντηση στους ισχυρισμούς του ερωτηθέντα: «Παίξε μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Έτσι λέει ένα ρητό. Ο διαιτητής δεν σφύριξε τίποτα, το καλάθι μέτρησε»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.