ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μυαλό του Πασκουάλ

Δίδυμοι-πύργοι…

Αν έρθει και ο Ίαν Βουγιούκας, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα παίξει με "δίδυμους-πύργους" στο "5". Καλό ή κακό, θα δείξει το μέλλον. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Δίδυμοι-πύργοι...

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός Superfoods, βρίσκεται κοντά στον Ίαν Βουγιούκα. Έναν σέντερ που ξέρει τι εστί Παναθηναϊκός, όπως και ο Παναθηναϊκός, ξέρει τι εστί, Βουγιούκας.

Ο Ίαν μοιάζει με τον Μπουρούση-ήταν άλλωστε η εναλλακτική του πέρσι αν δεν ερχόταν εκείνος στο τριφύλλι-έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, ενισχύουν τον Παναθηναϊκό σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού και υστερούν σε άλλους.

Το αν είναι καλή επιλογή ή όχι, θα κριθεί στο τέλος. Πριν αρχίσουμε όλοι να το “παίζουμε” προπονητές, νομίζω πως πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Τσάβι Πασκουάλ να φτιάξει αυτό που έχει στο μυαλό του και να το βγάλει στο παρκέ. Το αξίζει άλλωστε, το κέρδισε.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν προσπαθήσουμε-επιδερμικά πάντα-να προσεγγίσουμε τις προθέσεις του Καταλανού κόουτς, μπορούμε αρχικά να πούμε, πως βγάζει από το κάδρο το pick’n’roll, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Ο Γκιστ και ο Όγκαστ (βάσει χαρακτηριστικών), θα είναι (εφόσον παραμείνει ο Γκιστ) οι δύο “πυλώνες” του pick’n’roll παιχνιδιού των πράσινων.

Με Μπουρούση και Βουγιούκα (αν έρθει εν τέλει), το παιχνίδι του Παναθηναϊκού θα μοιάζει σαν το φετινό, με αρκετά 1 vs 1, πολύ παιχνίδι στο post και μπόλικη δημιουργία από τους ψηλούς της ομάδας, σχήματα στα οποία αρέσκεται ο Πασκουάλ, αρκεί να δει κανείς, τα “πεντάρια” του στην Μπαρτσελόνα, κατά καιρούς.

Λογική και η απορία για το πως και αν θα παίξει pick’n’roll ο Παναθηναϊκός, παιχνίδι που “εξυπηρετεί” μόνο ο Καλάθης με τον Γκιστ (ο οποίος ακόμα δεν έχει κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο και επί της ουσίας είναι ελεύθερος). Μένει να δούμε, τι έχει στο μυαλό του ο Καταλανός τεχνικός και πως θα “κουμπώσει” και τις υπόλοιπες μεταγραφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.