ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλώσεις

Βουγιούκας: «Μακάρι να γυρνούσα στον Παναθηναϊκό»

Αποκαλυπτικός Ίαν Βουγιούκας στην κάμερα της ΕΡΤ,αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Βουγιούκας: «Μακάρι να γυρνούσα στον Παναθηναϊκό»

Ο πρώην άσος της Λοκομοτίβ Κούμπαν, βρίσκεται στη Σύρο, στο πλαίσιο του «AegeanBall Festival» και όπως ήταν λογικό προσέλκυσε τα… βλέμματα, λόγω των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Ίαν Βουγιούκας:

Για τα σενάρια επιστροφής του στον Παναθηναϊκό: «Το έχω μάθει ότι το έχουν βγάλει τα sites. Εντάξει, υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί. Υπήρχε και ενδιαφέρον πέρυσι και δεν έγινε τίποτα. Οπότε, θα δούμε στη συνέχεια του καλοκαιριού».

Για το αν τον εξιτάρει το σενάριο επιστροφής του στους «πράσινους»: 

«Πέντε χρόνια στο εξωτερικό… Με έχει κουράσει λίγο αυτό. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία και για μένα μπασκετικά, αλλά εννοείται να είμαι και κοντά στους φίλους μου, στην οικογένειά μου και στο περιβάλλον μου».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.