ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εμποκού: «Σας ευχαριστώ όλους, είμαι ένας από εσάς, μέλος της Θύρας 13»

Το «αντίο» του 24χρονου Κονγκολέζου ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τους οπαδούς της ομάδας, τη θητεία του στους «πράσινους» αλλά και την προοπτική επιστροφής του στο «τριφύλλι».

Εμποκού: «Σας ευχαριστώ όλους, είμαι ένας από εσάς, μέλος της Θύρας 13»

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού δεν θα συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό, καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστικοποίηση της επιστροφής του στη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής θέλησε να στείλει το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας, μέσω των δηλώσεών του στο «novasports.gr», τονίζοντας το δέσιμό του με τον σύλλογο και αναφέροντας πως είναι πλέον ένας από εκείνους.

Παράλληλα, ο Εμποκού εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους «πράσινους», ως μέλος των οποίων πέρασε μία από τις καλύτερες σεζόν της ζωής του, όπως ο ίδιος είπε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, για την απίστευτη στήριξή τους. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον σύλλογο. Στον Παναθηναϊκό πέρασα μια από τις καλύτερες σεζόν της ζωής μου. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή εκτός ποδοσφαίρου. Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ και από τώρα είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Ελπίζω να αγωνιστώ ξανά στον Παναθηναϊκό στο μέλλον. Είμαι και εγώ ένας από εσάς. Είμαι μέλος της Θύρας 13», ήταν το μήνυμα του Πολ Ζοσέ Εμποκού στο novasports.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...