ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έφερε τα πάνω κάτω ο πρόεδρος της Ούνιξ, όσον αφορά τον Κιθ Λάνγκφορντ!

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, τοποθετήθηκε, τόσο για τον Κιθ Λάνγκφοντ, όσο και για τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Έφερε τα πάνω κάτω ο πρόεδρος της Ούνιξ, όσον αφορά τον Κιθ Λάνγκφορντ!

Απόλυτος ο ισχυρός άνδρας της Ούνιξ Καζάν, αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας. “Θα μείνει στην Ούνιξ”, ανέφερε. Τι είπε για τον Καϊμακόγλου, αλλά και τον Δημήτρη Πρίφτη, που ανέλαβε τον πάγκο της Ούνιξ.

Διαβάστε όσα είπε σε ρωσική ιστοσελίδα ο Εβγκένι Μπογκάτσεβ,:

“Ο Δημήτρης Πρίφτης μας ταιριάζει από όλες τις απόψεις. Είναι πολλά υποσχόμενος και έχει ήδη σημαντική εμπειρία, ενώ έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση”.

Για το ρόστερ την νέα χρονιά: “Κιθ Λάνγκφορντ, Χοακίν Κολόμ και Αντόν Πογκρασόφ θα παραμείνουν και την νέα σεζόν στην ομάδα. Πιθανώς να παραμείνει και ο Κώστας Καϊμακόγλου”

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.671 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.