ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Προς αποχώρηση ο Φώτσης

Μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του έμπειρου φόργουορντ στους «πράσινους», καθώς δεν βγήκε κάποιο αποτέλεσμα στη χθεσινή (4/7) συνάντησή του με τους «πράσινους».

Προς αποχώρηση ο Φώτσης

Παράλληλα με τις μεταγραφές, στο στρατόπεδο των «πρασίνων» κυλούν με γοργούς ρυθμούς οι εξελίξεις που αφορούν το υπάρχον ρόστερ και τις διαπραγματεύσεις με τους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι αποτέλεσαν μέλη της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η περίπτωση του Αντώνη Φώτση. Ο έμπειρος φόργουορντ συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/7) με τους «πράσινους», ωστόσο δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη στο μεταξύ τους ραντεβού και ως εκ τούτου το ζήτημα της παραμονής του στον σύλλογο παραμένει ανοικτό, αν και οι πιθανότητες κλίνουν προς την αποχώρησή του από τους «πράσινους».

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτε οριστικό και η υπόθεση Φώτση αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επομένων ημερών.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...