ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευρωλίγκα για Γκιστ: «Έμεινε στην ομάδα ο αγαπημένος των οπαδών» (vid)

Πως κατέγραψε η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας την παραμονή του Τζέιμς Γκιστ στον Παναθηναϊκό.

Ευρωλίγκα για Γκιστ: «Έμεινε στην ομάδα ο αγαπημένος των οπαδών» (vid)

Η είδηση της ανανέωσης της συνεργασίας των «πρασίνων» με τον Τζέιμς Γκιστ ξεπέρασε τα στενά όρια της Ελλάδας, με το επίσημο site της Ευρωλίγκας να κάνει τη δική του αναφορά στη διετή επέκταση του συμβολαίου του Αμερικανού φόργουορντ με τον «εξάστερο».

Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή αναφέρει τον Γκιστ ως «τον αγαπημένο παίκτη των οπαδών του Παναθηναϊκού, λόγω της αθλητικότητάς του, των θεαματικών καρφωμάτων του αλλά και των εντυπωσιακών μπλοκ που μοιράζει κατά καιρούς στους αντιπάλους του», εμπλουτίζοντας τη δημοσίευση με το εξής βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...