ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Δεκτή η αίτηση των παλαιμάχων από το Πρωτοδικείο

To Πρωτοδικείο Αθηνών, έκανε δεκτή την αίτηση που είχαν καταθέσει οι Παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου, για την ανάληψη των τυχών του Ερασιτέχνη. Το απόγευμα η συγκρότηση του σώματος.

Δεκτή η αίτηση των παλαιμάχων από το Πρωτοδικείο

Δεκτή έκανε το Πρωτοδικείο Αθηνών την πρόταση που είχε κατατεθεί από τους Παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου για τον Ερασιτέχνη, τους οποίους και διόρισε ώστε να συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση της «μάνας του Λόχου».

Οι Παλαίμαχοι θα συνεδριάσουν σήμερα το απόγευμα (18:00) ούτως ώστε να συγκροτηθούν σε σώμα, με τον επικεφαλής της κίνησης αυτής, Τάκη Οικονομόπουλο, να προτείνεται, όπως όλα δείχνουν, στο να αναλάβει την προεδρία του Ερασιτέχνη.

Tα ονόματα που συγκροτούν την κίνηση που έγινε δεκτή από το Πρωτοδικείο: Τάκης Οικονομόπουλος, Θόδωρος Συνοδινός, Νίκος Πλυτάς, Κωνσταντίνος Βραχάς, Εμμανουήλ Λεκάκης, Αναστασίου Βλάσης, Χαράλαμπος Σβηνέλης, Παναγιώτης Αντωνίου, Ευστάθιος Σπαρτιώτης, Κουρουμπάλος Σπύρος, Σπαρτιώτης Στάθης, Τάκης Λουκανίδης

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.