ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο «Βενιαμίν» της «πράσινης» αποστολής στο Τέχελεν

Ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που ταξίδεψε στην Ολλανδία αποτελεί μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο «Βενιαμίν» της «πράσινης» αποστολής στο Τέχελεν

Το απόγευμα της Τετάρτης (5/7), ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 25άδα των ποδοσφαιριστών η οποία θα ταξίδευε στο Τέχελεν της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» εν όψει της νέας σεζόν.

Τον δρόμο για την Ολλανδία ακολούθησε και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, βρίσκοντας μια θέση ανάμεσα στους… νεοφερμένους (Άλτμαν, Κολοβέτσιος), τους κομμένους αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το γκρουπ των νεαρών (Πίσπας, Ευαγγέλου, Μπουζούκης, Στάικος, Χατζηγιοβάννης, Κότσαρης).

Κι αν για την τριάδα που προαναφέρθηκε έχουν γραφτεί αρκετά πράγματα κατά καιρούς, η περίπτωση του Εμμανουηλίδη αποτελεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αξιοπρόσεκτο project για το μέλλον του συλλόγου.

Ο νεαρός (γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2000) και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (μεσοεπιθετικός, όμως μπορεί να αγωνιστεί στην επίθεση αλλά και στα φτερά) προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Κ-17 του «τριφυλλιού», σημειώνοντας 16 γκολ, ενώ σκόραρε άλλες τρεις φορές και με την Κ-20.

Οι επιδόσεις του στην «πράσινη» Ακαδημία μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από τους «ιθύνοντες» του «τριφυλλιού», οι οποίοι τον κάλεσαν (μαζί με άλλους έξι ποδοσφαιριστές) τον περασμένο μήνα, ώστε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το… scouting report του, αναφέρει ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο και ιδιαίτερα ταχύ (για την ηλικία του) ποδοσφαιριστή, στοιχεία που εκτίμησε, μεταξύ άλλων και ο Μάρινος Ουζουνίδης, καλώντας τον στο Τέχελεν και δίνοντας του μία πρώτη ευκαιρία ώστε να πάρει «γεύση» από τον τρόπο λειτουργίας και προπόνησης της πρώτης ομάδας.

Η παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει κυρίως… εκπαιδευτικό χαρακτήρα, ωστόσο ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να δουλέψει υπό τις οδηγίες ενός ανθρώπου που έχει ως αρχή την ανάδειξη (με υπομονή και σταθερό βηματισμό) ποδοσφαιριστών από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE