ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Το παλεύει για Καμπέθας ο Παναθηναϊκός! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει δικό του με τη μορφή δανεισμού από την Αταλάντα, τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ, Μπράιαν Καμπέθας.

Το παλεύει για Καμπέθας ο Παναθηναϊκός! (vid)

Σε συμφωνία με την Αταλάντα για την παραχώρηση του Μπράιαν Καμπέθας με τη μορφή δανεισμού έχει έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” ήταν σε συζητήσεις με την ιταλική ομάδα για τον 20χρονο αριστεροπόδαρο διεθνή άσο από τον Ισημερινό και κατάφεραν να αποσπάσουν το “ναι” από τον σύλλογο. Αυτό που απομένει, είναι να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής, ώστε να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα για τα ιατρικά, τις υπογραφές και στη συνέχεια να μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο ταχύτατος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Αταλάντα μέχρι το 2021 και οι Ιταλοί θέλουν να τον παραχωρήσουν κάπου για ένα χρόνο, ώστε ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο υπολογίζουν, να πάρει παιχνίδια και να γυρίσει σε αυτούς πιο… ψημένος ποδοσφαιρικά.

Πρόκειται για έναν παίκτη ιδιαίτερα ταλαντούχο. Είναι αριστεροπόδαρος, ταχύς και στο πρόσφατο Μουντιάλ U20 ήταν πάρα πολύ καλός, έχοντας 9 συμμετοχές και πέντε γκολ με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Στις 22 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε  ντεμπούτο με την Εθνική των Ανδρών του Ισημερινού, στη νίκη με 3-1 επί της Ονδούρας. Αυτή είναι και η μοναδική του συμμετοχή, μέχρι τώρα, με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...