ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Τετ α τετ οπαδών με τον Βέμερ!

Μερίδα οπαδών του «τριφυλλιού» προσέγγισαν τον Γερμανό αμυντικό λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Ολεξαντρίγια.

Τετ α τετ οπαδών με τον Βέμερ!

Ο Παναθηναϊκός δίνει αυτή την ώρα το πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας την Ολεξαντρίγια στο Τέχελεν, έχοντας τη συμπαράσταση 100 οπαδών του, μερικοί εκ των οποίων είχαν, λίγο πριν την έναρξη του ματς, ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γένς Βέμερ!

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ζήτησαν, σε ήρεμους τόνους, από τον Γερμανό αμυντικό να μην «κάθεται» στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που βλέπει ότι δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ