ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χατζηγιοβάνης: «Δεν τα παρατάμε, Παναθηναϊκός είμαστε»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» έστειλε, μέσω Τέχελεν, το μήνυμα του εν όψει της νέας σεζόν, αναφερόμενος στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά και στον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την καθιέρωσή του στον Παναθηναϊκό.

Χατζηγιοβάνης: «Δεν τα παρατάμε, Παναθηναϊκός είμαστε»

Την περασμένη σεζόν «συστήθηκε» στο κοινό του  Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας, μέσω των εμφανίσεών του, ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ικανότητες αλλά και μεγάλες δυνατότητες, έχοντας αγωνιστεί σε 15 επίσημα ματς, με απολογισμό ενός γκολ και μιας ασίστ.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μιλώντας από το Τέχελεν στους απεσταλμένους του Τύπου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ετοιμάζεται να δουλέψει πιο σκληρά ούτως ώστε να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την καθιέρωσή του στη βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού», ενώ στάθηκε και στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, την οποία, όπως είπε, εισπράττει και ο ίδιος.

Παράλληλα, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αναγνώρισε ότι το κενό που αφήνει πίσω του ο Μάρκους Μπεργκ είναι μεγάλο, ωστόσο έστειλε σαφές μήνυμα πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει ώστε να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες.

Πέρυσι έκανες τις πρώτες σου εμφανίσεις, έδειξες ότι μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Φέτος υπάρχουν λιγότερες λύσεις στη θέση σου, τουλάχιστον προς το παρόν. Αισθάνεσαι έτοιμος για πιο πολλές ευκαιρίες; «Είναι μία νέα χρονιά, με νέους στόχους, για όσους μείναμε στην ομάδα. Έκανα τις διακοπές μου τον Ιούνιο, αλλά γύρισα μία εβδομάδα νωρίτερα, πριν αρχίσουμε την προετοιμασία, έκανα τέσσερις ατομικές προπονήσεις και αυτή τη στιγμή, νιώθω πολύ καλά». Τη σεζόν που αρχίζει, πως την περιμένεις; Έχεις προσδοκίες για να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο; «Θα δουλέψω σκληρά και αυτή τη σεζόν, ακόμα περισσότερο από πέρυσι. Σιγά-σιγά θέλω να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό, να έχω θέση στην ενδεκάδα και θα δουλέψω σκληρά όλη τη σεζόν για να το πετύχω».

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο σε είδαμε να παίζεις όλο και πιο συχνά. Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής στην εξέλιξη που είχες μέχρι στιγμής; Ποιες συμβουλές σου δίνει καθημερινά για τη συνέχεια της καριέρας σου; «Όταν ανέλαβε την ομάδα, δεν τον ήξερα σαν άνθρωπο. Φάνηκε ότι του άρεσα, με έβαλε να παίξω, έδειξα τον εαυτό μου και μετά από κάποιο σημείο, με εμπιστεύτηκε. Ένιωσα την εμπιστοσύνη του». Σε σχέση με πέρυσι, είσαι ένας αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής. Πως διαχειρίζεσαι την αλλαγή στην κατάσταση σου; «Προσπαθώ σε αυτό το κομμάτι να είμαι διακριτικός προς τον κόσμο. Γιατί το βλέπω κάθε μέρα που μου στέλνουν μηνύματα». Πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση; Υπήρξε κάποια στιγμή που κινδύνευσες να το χάσεις; «Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο. Αλλά είναι δύσκολο. Όταν μου στέλνουν και δεν απαντάω, μου λένε ότι το έχω πιστέψει. Όμως, δεν δίνω σημασία. Άμα απαντήσω στον ένα, θα αναγκαστώ να το κάνω με όλους. Το διατηρώ έτσι όπως νομίζω εγώ».

Διανύετε μία μεταβατική σεζόν. Έφυγε ο Μπεργκ και άλλοι σημαντικοί παίκτες. Πως αφουγκράζεστε τον κόσμο και τι προσδοκίες έχετε; «Οι μεταγραφές δεν έχουν λήξει ακόμα. Σίγουρα, η απουσία του Μπεργκ είναι τεράστια. Αλλά, δεν θα παρατήσουμε κιόλας. Θα δούμε ποιοι παίκτες θα έρθουν και θα φανεί στο τέλος του καλοκαιριού». Αισθάνεστε ότι σας περιμένει η πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων ετών; «Για μένα που είμαι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα, ήταν δύσκολο. Αλλά, δεν χρειάζεται να τα παρατάμε. Ο Παναθηναϊκός είμαστε…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE