ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη

Πίσπας: «Να κατακτήσουμε ένα τίτλο!»

Ο Σωτήρης Πίσπας, ένα από τα μεγαλύτερα project του Παναθηναϊκού, μιλά για τον ρόλο του στην ομάδα, τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δηλώνει την επιθυμία του να κατακτήσει έναν τίτλο με το «τριφύλλι».

Πίσπας: «Να κατακτήσουμε ένα τίτλο!»

Αυτοί που ξέρουν, μιλούν για ένα παιδί που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Σωτήρης Πίσπας, ολοένα και εξελίσσεται, βελτιώνεται, μαθαίνει και προσπαθεί μέσα από την προπόνηση να γίνει καλύτερος.

Ο νεαρός άσος, από το Τέχελεν, στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν, θέτει ως στόχο για τον Παναθηναϊκό, έναν τίτλο τουλάχιστον και ελπίζει πως μέσα από την ομάδα θα μπορέσει και ο ίδιος να δείξει το ταλέντο του και πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Για το γεγονός ότι εφέτος βρίσκεται με την πρώτη ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας:

«Είναι διαφορετικό να ξεκινάς από την αρχή. Πέρυσι πήγα τον Γενάρη στην πρώτη ομάδα. Φέτος είναι διαφορετικά, θα δουλέψω από την αρχή με την ομάδα για να βελτιωθώ πιο γρήγορα και να καταφέρω να διεκδικήσω μια θέση στο ρόστερ της ομάδας».

Για το αν υπάρχουν πλέον αυξημένες απαιτήσεις στους επιθετικούς:

«Από τη στιγμή που έφυγαν ο Μάρκους (Μπεργκ) και ο Σεμπάστιαν (Λέτο), οι απαιτήσεις αυξάνονται και για μένα. Θέλω να πάρω πιο πολλές ευκαιρίες και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Για τους ομαδικούς και προσωπικούς στόχους του:

«Θα ήθελα η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο. Αν γίνεται το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αναφορικά με τους προσωπικούς στόχους, θα ήθελα να κάνω πιο πολλές συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι και να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ για τα αγωνιστικά μου χαρακτηριστικά. Για κάθε ποδοσφαιριστή, ο καθρέπτης είναι το γήπεδο και θα ήθελα να με κρίνετε από εκεί».

 Για τις εντυπώσεις που έχει από την προετοιμασία:

«Είναι μια δύσκολη και σκληρή προετοιμασία. Όμως έτσι είναι κάθε προετοιμασία. Πρέπει να δουλέψουμε και στο τέλος θα ανταμειφθούμε».

Για τη δουλειά που κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Αρέσει στον κ. Ουζουνίδη να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και αυτό είναι καλό για εμάς. Προσπαθεί να μας βελτιώνει όσο μπορεί και να μας μαθαίνει καινούργια πράγματα σε καθημερινή βάση. Κάτι που είναι προς όφελος μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ