ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Θέλει Ματέο Γκαρσία ο Παναθηναϊκός! (vids)

Σε επαφές με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Αργεντινού ακραίου, Ματέο Γκαρσία, είναι ο Παναθηναϊκός.

Θέλει Ματέο Γκαρσία ο Παναθηναϊκός! (vids)

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει ξεχωρίσει και οι συζητήσεις είναι προχωρημένες. Βάσει πλάνου,  προορίζεται για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ο Ματέο Γκαρσία, που έχει γεννηθεί στις 10/9/1996 στην Κόρβοδα της Αργεντινής και έχει ύψος 1,72μ. Μπορεί να παίξει ως  αριστερός χαφ-εξτρέμ, κυρίως. Tο συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα λήγει στις 30/6/2020.

Πέρυσι το  καλοκαίρι πήγε από την Ινστιτούτο Κόρδοβα, με την οποία είχε 45 συμμετοχές και 3 γκολ από το 2014 μέχρι το 2016, στη Λας Πάλμας. Φέτος, στην ισπανική ομάδα είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα και άλλες 4 συμμετοχές με δύο γκολ στο Κύπελλο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι προχωρημένες και τις επόμενες ώρες αναμένονται οι εξελίξεις επί του θέματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.