ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 14:00 Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό

O Παναθηναϊκός θα μάθει το μεσημέρι της Παρασκευής (14:00) τον αντίπαλό του (ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει αυτός) στον τρίτο προκριματικό των ομίλων του Europa League.

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό

Το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος των αναμετρήσεων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο των ομίλων του Europa League και το μεσημέρι της Παρασκευής (14:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια του επόμενου γύρου, στον οποίο συμμετέχουν οι «πράσινοι», που έχουν τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών.

Από το γκρουπ των «ανίσχυρων», θα προκύψει η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, για την πρόκριση στα πλέι οφ των ομίλων, ωστόσο η κατάσταση μόνο ξεκάθαρη δεν είναι, καθώς οι περισσότεροι σύλλογοι που θα αποτελέσουν το γκρουπ των ανίσχυρων έχουν μπροστά τους ακόμη ένα ματς για τον β’ προκριματικό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Οι ομάδες οι οποίες θα τοποθετηθούν απευθείας στην αυριανή κλήρωση είναι οι εξής: Ολεξαντρίγια, Ολιμπίκ Ντονέτσκ, Οστάνδη και Άρκα Γκντίνια. 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρακάτω παρατίθεται η σχετική λίστα με τις ομάδες που θα τοποθετηθούν στους ανίσχυρους, με τις περισσότερες εξ αυτών να έχουν αστερίσκο καθώς η πρόκρισή τους παίζεται ακόμη (εκκρεμεί ο 2ος προκριματικός), ωστόσο θεωρούνται ως φαβορί βάσει βαθμολογίας της UEFA. Βεβαίως, θα υπάρξουν και οι ανάλογες ανακατατάξεις όσον αφορά τη λίστα των ανίσχυρων, σε περίπτωση που υπάρξουν αποτελέσματα κόντρα στα αναμενόμενα.

Οι ομάδες των «ανίσχυρων»

Αϊκ Στοκχόλμης* Ολεξάντρια Λουκέρνη* Μπρόντμπι* Βιντεότον* Ολυμπίκ Ντόνετσκ Οστάνδη ΑΕΛ Λεμεσού* Γκαμπάλα* Σλόβαν Μπρατισλάβας* Ερυθρός Αστέρας* Τρεντσίν* Σκεντεμπρέου* Αμπερντίν* Ουτρέχτη* Άλταχ* Στουρμ Γκρατς* Ντιναμό Βουκουρεστίου* ΑΕΚ Λάρνακας* Ίντερ Μπακού* Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ* Οντ Γκρένλαντ* * Νόρκεπινγκ* Κραϊόβα* Ντομζάλε* Αρκά Γκντίνια Μπραν* Σούντουβα*

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.