ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

ΜΟΝΟ στον… εαυτό του «χρωστάει» ο Παναθηναϊκός!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για την πρόκριση που εξαρτάται από το τριφύλλι και την άστοχη και… αντιπαναθηναϊκή συζήτηση περί «χρωστούμενων» στην Καμπάλα.

ΜΟΝΟ στον… εαυτό του «χρωστάει» ο Παναθηναϊκός!

Γιαγκελόνια ή Καμπάλα λοιπόν για τον Παναθηναϊκό. Και στο βάθος ομάδα η οποία αποτέλεσε την αρχή του κακού και της απόλυτης καταστροφής για το τριφύλλι δυο χρόνια πριν. Δεν ξέρω ποιος θα προκριθεί, δεν σας κρύβω πως δεν έχω και ιδιαίτερη προτίμηση.

Έτσι όπως είχε από το πρωί δημιουργηθεί το γκρουπ με τα υποψήφια ζευγάρια αντιπάλων για το τριφύλλι σε κάθε περίπτωση υπήρχαν και πιο εύκολοι αντίπαλοι, από την άλλη ωστόσο αλίμονο αν έχουμε φτάσει να συζητάμε αν είναι βατοί ή όχι οι συγκεκριμένοι. ΦΥΣΙΚΑ και εξακολουθεί να εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό η πρόκριση με όποιον εκ των δύο κι αν πέσει. Ακόμη και από αυτόν τον Παναθηναϊκό που είναι ακόμη πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας και κυρίως πληρότητας αλλά και που τα τελευταία χρόνια ψάχνει ξανά χωρίς αποτέλεσμα την ευρωπαϊκή του ταυτότητα.

Αν υποθέσουμε ότι ο αντίπαλος θα είναι η Καμπάλα και επειδή η μία ιντριγκαδόρικη συζήτηση θα διαδέχεται την άλλη νομίζω ότι θα πρέπει να την κόψουμε με το μαχαίρι. Στο μυαλό μου μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί το ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τους χρωστάει κάτι, να ψάχνει τη ρεβάνς ή την εκδίκηση. Για όνομα του Θεού. Αν χρωστάει σε κάποιον ο Παναθηναϊκός από εκείνη την μαύρη βραδιά του Αυγούστου στη Λεωφόρο αυτός είναι ΜΟΝΟ ο… εαυτός του και οι οπαδοί του. Σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον. ΟΚ, θέλει προσοχή, όπως ΚΑΘΕ ευρωπαϊκό ματς αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Αλλιώς να το κλείσουμε μια και καλή το μαγαζί και να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο.

Επομένως το μόνο που μπορεί αυτή τη στιγμή να σε απασχολεί εν όψει των συγκεκριμένων αναμετρήσεων είναι το πώς θα είσαι ΕΣΥ. Και θεωρώ ότι παρά τα δεδομένα προβλήματα με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των μεταγραφών ο Ουζουνίδης, που αποτελεί και το μεγαλύτερο όπλο – εγγύηση για το τριφύλλι ΞΕΡΕΙ πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να περάσει τον Παναθηναϊκό στην επόμενη φάση. Μιλάμε άλλωστε για έναν άνθρωπο «μπαρουτοκαπνισμένο» στα ευρωπαϊκά ματς, άριστο γνώστη της ευρωπαϊκής πραγματικότητα και ιστορίας του συλλόγου, ο οποίος το τελευταίο πράγμα που θα κάνει θα είναι να υποτιμήσει τη συγκεκριμένη σειρά αγώνων. Τα υπόλοιπα στο… γήπεδο.

Από εκεί και πέρα σιγά –σιγά τα μαζεύουμε εδώ από την Ολλανδία. Το απόγευμα υπάρχει το τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την Γκεντσερμπιρλίγκι και το Σάββατο η ομάδα επιστρέφει στη βάση της. Ένα ακόμη ματς με πολλές απουσίες, άρα και… λίγα συμπεράσματα. Κουρμπέλης και Κουτρουμπής θα προφυλαχτούν, εκτός είναι εδώ και καιρό ο Βιγιαφάνες, ενώ οι δύο Λάτιν (Λουτσιάνο, Καμπέσας) θα…μας υποδεχτούν στην Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE