ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (19:00 - PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Τελευταίος… χορός στην Ολλανδία

Το τελευταίο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα (19:00) ο Παναθηναϊκός, κόντρα στην τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί. Δύο οι απώλειες για την ομάδα του Ουζουνίδη.

Τελευταίος... χορός στην Ολλανδία

Το τρίτο και τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας την Γκεντσλερμπιρλιγκί από τη γειτονική Τουρκία.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική έως τώρα πορεία τους στα φιλικά, μετά το 0-0 επί της Ολεξάντρια στην ανεπίσημη… πρεμιέρα του «τριφυλλιού» για τη φετινή σεζόν και το 2-1 επί της Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το, γνώριμο πλέον, 4-4-1-1, έχοντας να διαχειριστεί δύο απώλειες, καθώς οι Κουτρουμπής και Κουρμπέλης θα τεθούν προληπτικά εκτός, λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων που έχουν το τελευταίο διάστημα.

Κατά τ’ άλλα, ο Έλληνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τους: Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τον Μολέδο με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, τον Χουλτ αριστερά και τον Κουλιμπαλί δεξιά. Ζέκα και Ρέις θα είναι το δίδυμο στον άξονα, με τον Λουντ στο αριστερό και τον Χατζηγιοβάνη στο δεξί «φτερό», τον Μολίνς ως προωθημένο και τον Άλτμαν ένα «κλικ» πιο πίσω του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ