ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Nτένμον: «Χαζεύω τη Θύρα 13 στο youtube»

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Αμερικανός Μάρκους Ντένμον και, μεταξύ άλλων, υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας.

Nτένμον: «Χαζεύω τη Θύρα 13 στο youtube»

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην «Πράσινη»:

Μάρκους, πώς αισθάνεσαι για το νέο βήμα στην καριέρα σου;

 «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος! Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι αποτελώ μέλος μίας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας! Είναι τιμή μου που ανήκω στον Παναθηναϊκό με τον οποίο έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω τίτλους! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, περιμένω πώς και πώς να έρθω στην Αθήνα και να αρχίσω να προπονούμαι και να δουλεύω με τη νέα μου ομάδα! Είμαι έτοιμος! Έτοιμος να τα δώσω όλα για να πάρουμε τίτλους! Είμαι διψασμένος για τίτλους! Είναι ένα τεράστιο κίνητρο για μένα το να μπορώ να διεκδικήσω τρόπαια και ο Παναθηναϊκός μου δίνει την τέλεια ευκαιρία για να το κάνω και να δείξω τι αξίζω! Ο Παναθηναϊκός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, από αυτές με το μεγαλύτερο πρεστίζ, συνεπώς μου δίνει τη δυνατότητα να βγω στο παρκέ, να δείξω τι αξίζω και να διεκδικήσω τρόπαια!».

 Γνωρίζεις τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός για τους φιλάθλους του αλλά και ποια είναι η ιστορία αυτής της ομάδας;

«Ασφαλώς! Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός κερδίζει τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε χρόνο! Κι αυτό με κάνει ακόμα πιο ανυπόμονο για να αγωνιστώ με τα πράσινα και να πανηγυρίσω τίτλους με τη νέα μου ομάδα! Ξέρω επίσης τι σημαίνει η ομάδα για τον κόσμο, όπως και τι σημαίνει… ΟΑΚΑ! Έχω δει πολλά video στο “Youtube” με τη Θύρα 13! Είναι απίστευτα θερμή και εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιουργούν! Το περιβάλλον είναι τρομερό εκεί μέσα, οι οπαδοί είναι φανταστικοί και περιμένω πώς και πώς να ζήσω κι εγώ αυτή την ατμόσφαιρα! Είναι εκπληκτικό το πόσο πολύ στηρίζουν την ομάδα! Είναι τιμή μου να παίζω και για αυτούς!».    

Ποιο είναι το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της προσωπικότητάς σου;

«Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου εργάτη. Πάντα μου άρεσε να δουλεύω σκληρά. Αυτό δεν θα σταματήσει τώρα. Θα συνεχίσω να δουλεύω από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα έρθω στην Αθήνα. Γενικά αυτό είναι το πιο έντονο στοιχείο μου. Είμαι από τους ανθρώπους που δουλεύουν. Θέλω διαρκώς να βελτιώνομαι, γι’ αυτό και δεν σταματάω να δουλεύω».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι όσο για τα αγωνιστικά σου χαρακτηριστικά μέσα στο παρκέ;

 «Είμαι κόμπο γκαρντ Έχω παίξει και στις δύο θέσεις. Και στο “2” και στο “1”, όπου δούλεψα πολύ το πικ εν ρολ. Προσπαθώ να παλεύω πάρα πολύ μέσα στο παρκέ. Να είμαι όσο πιο μαχητικός γίνεται. Να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, ό,τι χρειαστούν οι συμπαίκτες μου ώστε να τους βοηθήσω και γενικότερα να βοηθώ την ομάδα μου. Είμαι κυρίως σουτέρ, αλλά πολλές φορές παίζω και ως πλέι μέικερ, πράγμα που θεωρώ πως βελτίωσα πέρυσι στην Γκαζιάντεπ. Όσο για την άμυνα, μου αρέσει να μάχομαι πολύ. Αυτό θέλω να κάνω και στον Παναθηναϊκό. Σε μία τέτοια ομάδα μάλιστα νιώθω ότι μπορώ να δείξω ακόμη περισσότερο τις αμυντικές μου ικανότητες. Ενδεχομένως να έχω διαφορετικό ρόλο στην ομάδα απ’ ότι στην Γκαζιάντεπ, άρα από την άμυνά μου θα κοιτάξω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».   

Ο προηγούμενος προπονητής στου στην Γκαζιάντεπ, ο κόουτς Δέδας, μίλησε με πολύ καλά λόγια για σένα. Πρώτο και σημαντικότερο στις αναφορές του ήταν το πόσο μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στην ομάδα…

 «Σίγουρα είναι σημαντικό να καταλαβαίνει ένας παίκτης τον ρόλο του. Κι αυτό θεωρώ είναι και το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνω και τώρα στον Παναθηναϊκό. Μέσα από τις προπονήσεις να καταλάβω τι ζητά ο προπονητής μου από μένα, τι θέλουν οι συμπαίκτες μου και να ενσωματωθώ στην ομάδα μου, αντιλαμβανόμενος τον ρόλο που πρέπει να έχω μέσα σε αυτή. Έχω μάθει να είμαι καλός χαρακτήρας και καλός συμπαίκτης. Ειδικά σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θεωρώ πως αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Πώς ήταν η περσινή σου σεζόν με τον κ. Δέδα στην Γκαζιάντεπ και τι σε συμβούλεψε πριν έρθεις στον Παναθηναϊκό;

«Με τον κόουτς Δέδα είχαμε πολύ καλή συνεργασία πέρυσι! Μου είπε πολλά καλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό! Με βοήθησε πολύ σαν πλέι μέικερ και γενικά έκανε πολλά ώστε να βελτιωθώ. Θα συνεχίσω να μιλώ μαζί του και να τον συμβουλεύομαι. Για τον Παναθηναϊκό μου είπε ότι είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, ότι θα αγωνίζομαι μαζί με πολύ καλούς παίκτες και ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά και να αρπάξω την ευκαιρία. Ξέρει το ταλέντο μου και τα στοιχεία μου και με πιστεύει πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...