Οικονομόπουλος: «Πάνω από 3 εκατ. ευρώ τα χρέη στον Ερασιτέχνη»

Panathinaikos24 Team
16.07.2017 | 09:20
Οικονομόπουλος: «Πάνω από 3 εκατ. ευρώ τα χρέη στον Ερασιτέχνη» | Panathinaikos24.gr

O Τάκης Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στα χρέη της «μάνας του Λόχου» αλλά και τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει η νέα διοίκηση προκειμένου να βρεθεί φως στο τούνελ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Οικονομόπουλου στη «Real News»:

Για τη νέα διοίκηση: «Είμαστε ένα μεταβατικό σχήμα, αλλά θέλω να πιστεύω περαστικό. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστρα τα τμήματα του Παναθηναϊκού να μείνουν ζωντανά και με προοπτική μέλλοντος. Σίγουρα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και ασφαλώς η εικόνα που έχουμε σχηματίσει δεν είναι ευχάριστη. Εκτιμώ πως τα χρέη είναι περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ και αυτό που, μεταξύ άλλων, θα επιχειρήσουμε είναι αυτοί που τα οφείλουν να τα επιστρέψουν», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Για τις φήμες που κάνουν λόγο για υποβιβασμό των υπερχρεωμένων τμημάτων: «Δεν θέλω να σκέφτομαι καν κάτι τέτοιο. Θα επιδιώξουμε συναντήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους. Ήδη προγραμματίζουμε ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και φιλοδοξία μας είναι να ενεργοποιήσουμε τους πάντες. Πρόκειται για τιτάνιο έργο, αφού κανείς μέχρι τώρα δεν έβαζε πλάτη και το θεωρώ κάπου υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει, μέχρι το τέλος. Σε όποιον είναι Παναθηναϊκός θα απευθύνουμε πρόταση, δεν περισσεύει κανείς. Δεν είμαστε χθεσινοί στην ομάδα, γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Προφανώς και το εγχείρημα δεν είναι εύκολο και ξέρουμε ότι βάζουμε το κεφάλι μας στον ντορβά, όμως είμαστε Παναθηναϊκός, που θα πει μάχη ακόμη και κόντρα στα κύματα, με μοναδικό προορισμό την ευημερία των τμημάτων του».

Ενότητες