ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του μπάσκετ! (pics & vids)

Οι δύο μεγαλύτερες μπασκετικές σχολές της Γηραιάς Ηπείρου μας χάρισαν ένα μνημειώδες παιχνίδι ακριβώς 31 χρόνια πριν, το φινάλε του οποίου έγραψε ιστορία...

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του μπάσκετ! (pics & vids)

Aς το σκεφτούμε λογικά- βάζοντας ελεγχόμενα στην εξίσωση και το γαλανόλευκο συναισθηματισμό μας: υπάρχει ο ημιτελικός του Ευρωμπάσκετ το 2005, τότε που η Εθνική μας ήταν πεσμένη στο καναβάτσο κι όμως κατάφερε με το τρίποντο του Διαμαντίδη στο τέλος να πάρει την (εκτός λογικής) νίκη απέναντι στους Γάλλους (67-66) με μια επική ανατροπή.

 Υπάρχει ο προημιτελικός κόντρα στους Σλοβένους 2 χρόνια αργότερα, τότε που στα σκάρτα 2.5 λεπτά χάναμε 12 πόντους, και χάρη στο απίστευτο κρεσέντο του Παπαλουκά πήραμε την απίθανη πρόκριση (63-62) για τους «4».

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.144 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...