ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Free Agents… μόνοι ψάχνουν!

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι Free Agents που ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Free Agents... μόνοι ψάχνουν!

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι μεταγραφικές εξελίξεις στο παγκόσμιο μπάσκετ δεν αφήνουν κανέναν ήσυχο! Τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ οργανώνουν τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, «ψάχνονται» συνεχώς και προχωρούν σε κινήσεις ώστε να ενισχυθούν και να καλύψουν τις αδυναμίες και τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών από το ρόστερ τους.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολλά και σημαντικά deals, τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε αυτά του ΝΒΑ και της Κίνας. Πολλά από τα «hot» ονόματα του φετινού καλοκαιριού έχουν βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, ωστόσο η «δεξαμενή» των free agent δεν έχει αδειάσει. Κάθε άλλο μάλιστα.

Διαβάστε το υπόλοιπο αφιέρωμα εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...