ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πέμπτη 20/7 η μέρα των εξελίξεων

Κρίσιμη εβδομάδα για Σίνγκλετον-Όγκαστ

Πλησιάζει η 20η Ιουλίου, ημέρα στην οποία θα κριθεί εν πολλοίς το μέλλον του Κρις Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Κρίσιμη εβδομάδα για Σίνγκλετον-Όγκαστ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού κρίνεται την Πέμπτη, καθώς είναι η deadline προκειμένου ο Κρις Σίνγκλετον, να βρει κλειστό διετές συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ, κάτι που τούτη την ώρα μοιάζει δύσκολο. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί, καθώς έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να αλλάζουν τέτοια δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση και όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η Πέμπτη είναι η μέρα που θα καθορίσει τις εξελίξεις, καθώς αν τελικά παραμείνει ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τσάβι Πασκουάλ θα ολοκληρωθεί βάσει προγράμματος…, αν όχι, τότε στο τριφύλλι θα βγουν στην αγορά προκειμένου να ψάξουν τον αντικαταστάτη του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η παραμονή του Σίνγκλετον, αποτελεί τούτη την ώρα την πιο σημαντική παράμετρο στο πλάνο του Καταλανού τεχνικού, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πως αν μείνει ο Αμερικανός, ο Παναθηναϊκός θα έχει καταφέρει και επί της ουσίας να διατηρήσει τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος και αυτός όπως και ο Σίνγκλετον, έχει το ΝΒΑ opt. out μέχρι την 20η Ιουλίου, πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στο Summer League με τους Χιτ, εντούτοις οι πιθανότητες να βρει κλειστό συμβόλαιο στο ΝΒΑ, δεν είναι πολλές.

Αν την Πέμπτη, “κλείσουν” τα μέτωπα Σίνγκλετον-Όγκαστ, θετικά, τότε ο Παναθηναϊκός άμεσα θα προχωρήσει στις τελευταίες κινήσεις του προκειμένου να κλείσει το ρόστερ. Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη στη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ, αναμένεται να αποφασιστεί αν θα περάσει η νέα διάταξη που περιλαμβάνει τον 7ο ξένο στα ρόστερ των Ελληνικών ομάδων. Μια τέτοια αλλαγή, μπορεί να επιφέρει διαφοροποίηση όσον αφορά τους παίκτες που έχει στο μυαλό του ο Πασκουάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.