ΔΗΛΩΣΗ

Λουτσιάνο: «Φανταστική η υποδοχή, είμαι ενθουσιασμένος με τον σύλλογο»

Panathinaikos24 Team
17.07.2017 | 17:35
Λουτσιάνο: «Φανταστική η υποδοχή, είμαι ενθουσιασμένος με τον σύλλογο» | Panathinaikos24.gr

Ο Λουτσιάνο Νέβες μίλησε στον βραζιλιάνικο Τύπο για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ανταποδώσει με πολλά γκολ την εμπιστοσύνη που του έδειξε από την πρώτη ημέρα ο σύλλογος αλλά και οι οπαδοί.

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, δηλώνει ο Λουτσιάνο!

Ο 24χρονος φορ, μίλησε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας για την υποδοχή των οπαδών στο αεροδρόμιο, αλλά και την εμπιστοσύνη την οποία λαμβάνει, αν και έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την έλευσή του στην Ελλάδα.

«Η υποδοχή εδώ ήταν φανταστική. Έφτασα στο αεροδρόμιο αργά την νύχτα και δεν περίμενα να υπάρχει τόσος κόσμος. Φίλαθλοι και δημοσιογράφοι. Ένιωσα μεγάλη αγάπη, είμαι ενθουσιασμένος, θέλω να κάνω σπουδαία δουλειά και να επιστρέψω την εμπιστοσύνη που λαμβάνω. Όταν έφτασα στην ομάδα εντυπωσιάστηκα ξανά. Η οργάνωση είναι άψογη, η πόλη δείχνει τέλεια και ο προπονητής μου έχει μιλήσει από την πρώτη ημέρα. Είμαι χαρούμενος με τα πάντα και αυτό συμβαίνει στην ζωή μου ξανά και με κάνει να θέλω να… ξεχρεώσω τον κόσμο με πολλά γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού».

Ενότητες