ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

10 λόγοι για τους οποίους αν μπει στο Survivor ο Ογκουνσότο θα παίζει χωρίς αντίπαλο

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο κατέθεσε δήλωση συμμετοχής στο Survivor και όλοι μας εκλιπαρούμε να γίνει δεκτή, αν και- μεταξύ μας- αυτό θα ήταν μια τεράστια αδικία για όλους τους υπόλοιπους παίκτες…

10 λόγοι για τους οποίους αν μπει στο Survivor ο Ογκουνσότο θα παίζει χωρίς αντίπαλο

Είναι από τα πράγματα που σε κάνουν να πιστεύεις πως πράγματι υπάρχει Θεός: ο Πατρικ Ογκουνσότο δήλωσε συμμετοχή για το Survivor 2 εδώ και δύο μέρες κι από προχθές το «Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω» έχει μετατραπεί σε δεύτερο «καλημέρα» για την πλειονότητα των Ελλήνων, οι οποίοι εύχονται ο αγαπημένος τους ποδοσφαιριστής να μπει στο παιχνίδι.

Βέβαια, για να διατηρηθούμε στο ίδιο θρησκευτικό πλαίσιο, αν γίνει δεκτή η αίτηση του 34χερονου ποδοσφαιριστή, τότε θα είναι σα να κλέβουμε εκκλησία, καθώς αποκλείεται να υπάρξει κάποιος παίκτης που θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στον Πάτρικ και το μεγάλο βραβείο.

Διαβάστε το υπόλοιπο αφιέρωμα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.