ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι νέοι αρχηγοί του Παναθηναϊκού

Σε αυτούς θα πάνε τα περιβραχιόνια των αρχηγών στον Παναθηναϊκό

Οι νέοι αρχηγοί του Παναθηναϊκού

Από τη στιγμή που αποχώρησαν οι Μάρκους Μπεργκ, Σεμπάστιαν Λέτο και Στέφανος Κοτσόλης, ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις νέους αρχηγούς, δίπλα στους “δεδομένους” Κάρλος Ζέκα και Γιώργο Κουτρουμπή.

Πιθανότατα το ένα περιβραχιόνιο θα δοθεί στον Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος, παρότι στις αρχές του καλοκαιριού ήταν “φευγάτος”, κάτι που τελικά άλλαξε άρδην στην πορεία, έχει το χαρακτήρα αλλά και την ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο γήπεδο και δικαίως θα πάρει τη μία “θέση” αρχηγού στη φετινή ομάδα.

Το δεύτερο από τα τρία περιβραχιόνια που “περισσεύουν” υπάρχουν σκέψεις να δοθεί στον Νίκλας Χουλτ. Και στην περίπτωση του Σουηδού-όπως και στου Μολέντο-η επιλογή μοιάζει σαν έκπληξη, ωστόσο αν το δει κανείς με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, ο Χουλτ, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της πράσινης μηχανής. Τα περί προσφυγής έχουν μείνει στη λήθη… ο Σουηδός αριστερός μπακ είναι και το δείχνει σώμα και πνεύμα… πως είναι εδώ, έχοντας αφήσει πίσω του τις όποιες αμφιβολίες για το μέλλον του στο τριφύλλι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, το τρίτο περιβραχιόνιο θα πάει σε έναν ακόμα Έλληνα-μετά τους Ζέκα και Κουτρουμπή-ο οποίος ήρθε αθόρυβα μεν, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα απέδειξε πως όχι μόνο έχει θέση στον Παναθηναϊκό, αλλά και μέλλον. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος αποτελεί 100% βασική επιλογή της ενδεκάδας της ομάδας και δικαίως μπαίνει στην “πεντάδα” των αρχηγών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.