ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τα δεδομένα

Υπέρβαση για φορ και ακράιο

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν σέντερ φορ και έναν ακραίο που θα κάνουν τη διαφορά, υπερβαίνοντας τα όρια του μπάτζετ με τον χρόνο να πιέζει πλέον ασφυκτικά.

Υπέρβαση για φορ και ακράιο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το επιτελείο του, μετά και τις αφίξεις των Καμπέσας και Λουτσιάνο, έχουν επικεντρωθεί στον παίκτη με το νούμερο “9”… τον βασικό επιθετικό της ομάδας δηλαδή, που θα αντικαταστήσει τον Μάρκους Μπεργκ.

Όπως αναφέρει η “Πράσινη”, στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, προκειμένου να αποκτηθεί ένας επιθετικός, που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά με τα γκολ και την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ουζουνίδης, έχει επιλέξει κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σύμφωνα με την εφημερίδα είναι πιο ακριβοί, από τα λεφτά που μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι παίκτες που αξίζει να παλέψει το τριφύλλι, προκειμένου να τους κάνει δικούς του. Στογίλκοβιτς (Μπράγκα) και Τσοπ (Κάλιαρι) είναι δύο από αυτές τις επιλογές, ωστόσο αμφότεροι, είναι δύσκολο να έρθουν, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κλεψύδρα αδειάζει, ο Παναθηναϊκός την άλλη εβδομάδα παίζει το πρώτο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι (27/7 με Γιαγκελόνια ή Καμπάλα στη Λεωφόρο) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να έχει όσους περισσότερους παίκτες είναι δυνατό στη διάθεσή του.

Με βάση όλα τα δεδομένα, θα πρέπει γίνει λίγη υπομονή ακόμα καθώς δε φαίνεται να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις, αλλά προς το Σαββατοκύριακο, όλα είναι πιθανά με τον χρόνο να πιέζει πλέον ασφυκτικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...