ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμπέσας: «Θεαματικές οι νέες φανέλες – Στόχος μας η πρόκριση στους ομίλους του Europa»

Οι δηλώσεις του 20χρονου εξτρέμ στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του «τριφυλλιού».

Καμπέσας: «Θεαματικές οι νέες φανέλες - Στόχος μας η πρόκριση στους ομίλους του Europa»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπράιαν Καμπέσας:

Για τις πρώτες ημέρες του στον σύλλογο: «Είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τον σύλλογο και την οικογένειά μου για την ευκαιρία που έχω μπροστά μου. Κι εύχομαι αυτή τη χρονιά να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ με την ομάδα»

Για το τι περιμένει από την ομάδα: «Η ιδέα είναι να δουλέψουμε σκληρά με τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσουμε σημαντικά πράγματα. Έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια για τους ομίλους του Europa League και θέλουμε να προκριθούμε».

Για τις διαφορές της Ιταλίας με την Ελλάδα: «Δεν το έχω ξεκαθαρίσει αυτό ακόμα, γιατί είμαι μικρό χρονικό διάστημα εδώ, αλλά και η Ελλάδα και η Ιταλία έχουν δύο πολύ καλά πρωταθλήματα και θέλω να συνεχίσω την καλή δουλειά».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις νέες φανέλες: «Είναι θεαματικές. Το είπα και στους συμπαίκτες μου και όσους ανθρώπους της ομάδας κι ελπίζω να καταφέρουμε με αυτές, πολλά σημαντικά πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.