ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΝΙΚΕ!

Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού! (vid & pics)

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν τις νέες επίσημες εμφανίσεις τους για τη σεζόν 2017-18 στη Γλυφάδα. Δείτε τα χαρακτηριστικά των τριών σετ όπως και φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.

Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού! (vid & pics)

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2017-18 στο Golf Club της Γλυφάδας, υπό τους ήχους του ύμνου του συλλόγου.

Η πρώτη και βασική εμφάνιση θα αποτελέσει τη φανέλα την οποία θα χρησιμοποιήσει η ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της. Έχει ως βασικό χρώμα, φυσικά, το πράσινο, με την ιδιαιτερότητα της διχρωμίας πράσινου-λευκού στα μανίκια. Είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον Παναθηναϊκό.

Η φανέλα της ΝΙΚΕ, έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Αεριζόμενο διχτυωτό ύφασμα που καλύπτει την πλάτη (για τη διαχείριση του ιδρώτα), άνετη εφαρμογή, ξεχωριστό σχεδιασμό στα μανίκια, γιακά σε σχήμα ”V” με ελάχιστες ραφές

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δεύτερη φανέλα του συλλόγου, μαύρου χρώματος, θα χρησιμοποιηθεί στην πλειοψηφία των εκτός έδρας ματς. Ξεχωρίζει η έντονη αποτύπωση του τριφυλλιού από το σημείο του στήθους και κάτω.

Όσο για την τρίτη εμφάνιση, είναι λευκή με πράσινο τριφύλλι στο στήθος.

Το ρόλο των… μοντέλων έπαιξαν οι Ζέκα, Μολέδο, Λουτσιάνο και Βλαχοδήμος.

Δείτε το βίντεο του Panathinaikos24.gr:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...