ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πήγε για το «μπαμ» στη Σπάρτα ο Στραματσόνι, αλλά…

Ο Ιταλός δεν υπολόγισε ότι τα μεγάλα ονόματα θέλουν και ένα... τσουβάλι λεφτά!

Πήγε για το «μπαμ» στη Σπάρτα ο Στραματσόνι, αλλά...

Το όραμα του Αντρέα Στραματσόνι για την Σπάρτα Πράγας είναι αρκετά μεγάλο, κρίνοντας από τις δηλώσεις του αλλά και τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Ιταλό να έρχεται σε επαφή, μεταξύ άλλων, με τον Ουέσλι Σνάιντερ.

Ο Ολλανδός παικταράς έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατά και ψάχνει ομάδα, γεγονός έγινε αντιληπτό από τον πρώην «πράσινο» τεχνικό, ο οποίος τον προσέγγισε αλλά έκανε απευθείας… πίσω όταν έμαθε το ποσό που ζητά για να έρθει στην Πράγα.

Η συνύπαρξη του «Στράμα» με τον Σνάιντερ στην Ίντερ άνοιξε «δίαυλο» συζητήσεων, αλλά τα 5 εκατ. ευρώ που ζήτησε ο Ολλανδός για τη μεταγραφή του, «πάγωσαν» τα όποια όνειρα του Ιταλού προπονητή, καθώς το ποσό που αξίωνε ο ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε επ ουδενί να καλυφθεί από τους Τσέχους!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μίλησα με τον Σνάιντερ, αλλά μου ζήτησε 5 εκατ. ευρώ. Θα ήταν κίνηση ρίσκου, ιδιαίτερα για το κλίμα στα αποδυτήρια, εάν τελικά προχωρούσαμε το θέμα», δήλωσε ο ίδιος ο Στραματσόνι σε ιστοσελίδα της Τσεχίας…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...