ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Να κάνουμε ωραία πράγματα με αυτή τη φανέλα»

Οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού

Ζέκα: «Να κάνουμε ωραία πράγματα με αυτή τη φανέλα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα:

Για τη νέα φανέλα: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο με αυτή τη φανέλα, να δουλέψουμε, να κερδίσουμε και να κάνουμε πράγματα για το τριφύλλι που έχουμε στο στήθος μας».

Για τη φετινή προετοιμασία και τις διαφορές με πέρσι: «Δεν μ’αρέσει να μιλάω για την δουλειά που έχουμε κάνει. Εγώ προσωπικά νομίζω ότι δούλεψα και ήμουν καλός. Δεν θέλω να μιλήσω για την προηγούμενη χρονιά. Φέτος το κλίμα ήταν καλό, ήμασταν σαν οικογένεια και θα παλέψουμε για τους στόχους μας. Το σημαντικό σε μια ομάδα είναι να υπάρχει το καλό κλίμα κι από εκεί και πέρα γίνονται όλα πιο εύκολα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Άλκμααρ και για τα προκριματικά: «Αύριο είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας για την Ευρώπη. Δεν ξέρω αν θα παίξουμε 90λεπτο. Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Όποιος κι αν είναι θα πρέπει να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...