ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου για τον κόσμο

Έντονη δυσαρέσκεια από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς τα διαρκείας του Παναθηναϊκού κινούνται με πολύ χαμηλούς... ρυθμούς σε σχέση με πέρσι.

Δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου για τον κόσμο

Μετά την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού Superfoods, θα περίμεναν κοσμοσυρροή… για τις νέες κάρτες διαρκείας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Σίγουρα τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, επηρεάζουν την όλη κατάσταση, ωστόσο στην πράσινη ΚΑΕ θεωρούν πως αν μη τι άλλο θα έπρεπε να υπήρχαν πιο υψηλά νούμερα σε σχέση με πέρσι την ίδια εποχή, όπου τα διαρκείας κινούνταν πολύ περισσότερο.

Όλο αυτό έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ (εκφράστηκε και μέσω του πρωτοσέλιδου της Πράσινης), ο οποίος θεωρεί πως μετά το απίστευτο φίνις και το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ, ο κόσμος θα έπρεπε να αγκαλιάσει με μεγαλύτερη θέρμη την ομάδα αγοράζοντας διαρκείας.

Μέσα σε όλα αυτά, απορία στους ανθρώπους της ομάδας, προκαλεί το γεγονός πως οι τιμές δεν ανέβηκαν ενώ εισήχθησαν και νέα προνόμια στους κατόχους διαρκείας. Σε κάθε περίπτωση είναι ακόμα νωρίς, υπάρχει ακόμα χρόνος και σίγουρα οι πωλήσεις νέων καρτών διαρκείας θα αυξηθούν, όσο πλησιάζει η έναρξη της περιόδου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...