ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καμία βελτιωμένη πρόταση για Σίνγκλετον-Δύσκολα για ΝΒΑ

Καμία πρόταση δεν έχει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός από τη Χίμκι για τον Κρις Σίνγκλετον.

Καμία βελτιωμένη πρόταση για Σίνγκλετον-Δύσκολα για ΝΒΑ

Όπως μετέδωσε ο “ΣΠΟΡ FM 94,6” ο Παναθηναϊκός δεν έχει στα χέρια του βελτιωμένη πρόταση από την Χίμκι, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες και παράλληλα δε βρει ομάδα από το ΝΒΑ, ο Αμερικανός θα παραμείνει στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος.

Το θέμα Σίνγκλετον είναι αυτό που καίει τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 24ωρα, καθώς ο Αμερικανός έγινε μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας (ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι, Χίμκι) με τον Παναθηναϊκό να αρνείται την πώλησή του σε όλες τις προτάσεις που είχε για τον παίκτη.

Την ίδια στιγμή, από το ΝΒΑ, όπως προκύπτει μέχρι αυτή την ώρα, δε φαίνεται να υπάρχει φως… ωστόσο μέχρι και το πέρας της 20ης Ιουλίου (σε ώρα ΗΠΑ αύριο) τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά δε τα χθεσινά δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Σίνγκλετον, ύψους 1,3 εκ. ευρώ, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Αμερικανός παραμένει στον Παναθηναϊκό αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για το μέλλον του Σίνγκλετον στο τριφύλλι, αν περάσει η dead line από το ΝΒΑ τότε στον Παναθηναϊκό θα έχουν έναν μπελά… λιγότερο στο κεφάλι τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...