ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι 3 αντι- Σίνγκλετον που στοιχίζουν λιγότερα από τον Αμερικανό

Ο Κρις Σίνγκλετον θέλει σαν «τρελός» να φύγει από τον Παναθηναϊκό, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό…

Οι 3 αντι- Σίνγκλετον που στοιχίζουν λιγότερα από τον Αμερικανό

Έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό- σε μπασκετικό και μη πλαίσιο- για να τον κρατήσει: αρχικά αρνήθηκε τις 900.000 ευρώ που έδινε η Χίμκι κι εν συνεχεία το 1.1 εκατομμύριο των Ρώσων, οι οποίοι- λόγω του Γιώργου Μπαρτζώκα που ξέρει τον Σίνγκλετον από την συνεργασία τους στην Λοκομοτίβ- τον θέλουν σαν τρελοί.

 Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να δελεάσει τον Αμερικανό forward/ center προσφέροντάς του νέο διετές συμβόλαιο της τάξης των 3.300.000 εκατ. δολάρια για την επόμενη διετία, νούμερο που για την ασθμαίνουσα ελληνική οικονομία (και τα ποσά που δίνουν, πλέον, οι ομάδες μας) είναι σχεδόν εξωπραγματικό. Ο 27χρονος παίκτης με πρόφαση τα capital controls (δε θα μπορούσε να «σηκώνει» πάνω από 840 ευρώ τη βδομάδα και… καταλαβαίνετε) την αρνήθηκε, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δε θέλει να μείνει με τίποτα στους πρωταθλητές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...