ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Πήγε για μπύρες με τους κολλητούς του και κατέληξε στην Ίμπιζα (pics)

Όταν βγαίνεις για μια χαλαρή μπυρίτσα...

Πήγε για μπύρες με τους κολλητούς του και κατέληξε στην Ίμπιζα (pics)

Έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του πως θα γυρίσει σε τρεις μέρες κι εκείνη νόμιζε πως της έκανε πλάκα. Μέχρι που της έστειλε φωτογραφία από την Ίμπιζα.

Ένας 30χρονος Ουαλός βγήκε για μία χαλαρή μπυρίτσα με τους κολλητούς και κατέληξε να αράζει σε ξαπλώστρες στην Ίμπιζα.

Δεν το πιστεύετε; Τα μηνύματα που έστειλε στην πανέμορφη κοπέλα του είναι η απόδειξη, όπως φυσικά και η φωτογραφία από την ξαπλώστρα.

Στα μηνύματα την ενημέρωνε οτι μαζί με τους φίλους, ήταν στο δρόμο για το αεροδρόμιο του Κάρντιφ, προκειμένου να πάρουν την πτήση για την Ίμπιζα. Φυσικά, η Χάνα στην αρχή νόμιζε οτι της έκανε μία από τις συνηθισμένες του πλάκες, μέχρι να καταλάβει οτι όντως τα εννοούσε.

Δείτε τον διάλογο που ακολούθησε μεταξύ των δύο… εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.