ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε “4αρι” η Χίμκι!

Πήρε παίκτη για τη θέση "4" ο Μπαρτζώκας στη Χίμκι. Πως σχετίζεται με τον Κρις Σίνγκλετον αυτή η υπόθεση.

Πήρε

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, μετά την πρόταση της Χίμκι προς τον Παναθηναϊκό για την αγορά του Κρις Σίνγκλετον, έναντι 1,1 εκ. ευρώ, πρόταση που αρνήθηκαν οι πράσινοι, αλλά και την άρνηση του Αμερικανού στη νέα πρόταση επέκτασης συμβολαίου ύψους 3,3 εκ. ευρώ για δύο επιπλέον χρόνια.

Οι φήμες και τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν, με τα χθεσινά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επιστροφή της Χίμκι με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον Παναθηναϊκό ύψους 1,3 εκ. ευρώ, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν ισχύει μέχρι στιγμής (ή δεν έχει κατατεθεί εάν όντως πρόκειται να γίνει αυτό).

Το μοναδικό χειροπιαστό γεγονός τούτη την ώρα είναι πως η Χίμκι πήρε “4αρι”, παίκτη δηλαδή που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Σίνγκλετον. Ο λόγος για τον Μάλκομ Τόμας (διετές συμβόλαιο), ο οποίος αγωνιζόταν στους Jilin Northeast Tigers της Κίνας, ενώ έχει περάσει και από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν αυτό σημαίνει πως η Χίμκι εγκαταλείπει την περίπτωση Σίνγκλετον κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, αφού ο Μπαρτζώκας, μπορεί να υπολογίζει τον Αμερικανό για το “5”, συνεπώς το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.