ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Τέλος οι “διαρροές” στα realities – Δείτε τι θα κάνουν τα κανάλια

Βρέθηκε ο τρόπος για να μη μαθαίνουμε από πριν τι θα συμβεί και ποιος θα αποχωρεί από το παιχνίδι.

Τέλος οι

Υπήρξε εποχή που τα spoilers στο Survivor ήταν… εκνευριστικά πολλά. Μέρες πριν δεις ένα επεισόδιο ή μια αποχώρηση, γνώριζες τι ακριβώς θα συμβεί, ποιος θα κερδίσει στο άθλημα, τι θα φάνε οι νικητές, ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο ΣΚΑΪ προσπάθησε και εν μέρει έλυσε το πρόβλημα, μειώνοντας κατά πολύ τις “διαρροές”, όσο το παιχνίδι προχωρούσε, αλλά η “ζημιά” είχε ήδη γίνει. Και πλέον οι άνθρωποι της παραγωγής ψάχνουν τρόπο για να αποφύγουν τα ίδια φαινόμενα και στο Survivor 2.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.