ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οπαδοί σε Χατζηγιοβάνη: «Συνέχισε την προσπάθεια και θα δεις που θα φτάσεις…» (pic)

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» συνεχάρησαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή για την εμφάνισή του κόντρα στην Άλκμααρ.

Οπαδοί σε Χατζηγιοβάνη: «Συνέχισε την προσπάθεια και θα δεις που θα φτάσεις...» (pic)

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού στη χθεσινή φιλική νίκη επί της Άλκμααρ (2-1), όντας αρκετά κινητικός στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας συμμετοχή στην πλειοψηφία των φάσεων που δημιούργησαν οι «πράσινοι» στα καρέ των Ολλανδών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ως στόχο την καθιέρωσή του στη βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού», μια διαδικασία η οποία απαιτεί χρόνο και υπομονή, ωστόσο τα ως τώρα δείγματα γραφής του, απεικονίζουν πως κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παράλληλα, ο ίδιος έχει κερδίσει τη συμπάθεια των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον συγχαρούν αλλά και να του δώσουν συμβουλές για ανάλογη συνέχεια, σχολιάζοντας την ανάρτησή του στο instagram.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Tάσο είσαι παιχταράς, μη μασάς», «Μπράβο συνέχισε την προσπάθεια, μόνο προπόνηση, βελτίωση και ψυχολογία! Και θα δεις που θα φτάσεις…», ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια προς τον 20χρονο ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.