ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

ΡΕΤΡΟ: Το πρώτο και το τελευταίο γκολ του Βαζέχα με το «τριφύλλι» (vid)

Ένα βίντεο που ξυπνά χιλιάδες αναμνήσεις. Με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια του σπουδαίου Κριστόφ Βαζέχα!

ΡΕΤΡΟ: Το πρώτο και το τελευταίο γκολ του Βαζέχα με το «τριφύλλι» (vid)

Ένα βίντεο που ξυπνά χιλιάδες αναμνήσεις. Με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια του σπουδαίου Κριστόφ Βαζέχα!

Κριστόφ Βαζέχα. Ένα όνομα, μια ολόκληρη ιστορία, συνυφασμένη με αυτήν του ιδίου του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, κυρίως στα 90’s.

Ο άνθρωπος που ήρθε το 1989 ως… άγνωστος μεταξύ αγνώστων και αποχαιρέτησε τον σύλλογο το 2004, έχοντας βάλει για τα καλά το «λιθαράκι» του σε μερικές από τις ενδοξότερες στιγμές του «τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη, σκοράροντας 244 φορές!

Η μεγαλειώδης πορεία του δικού μας Χρήστου στον Παναθηναϊκό, έχει, όπως όλα τα πράγματα, μια αρχή και ένα τέλος. Και επειδή το όνομα «Βαζέχα» είναι συνυφασμένο με την εκτελεστική δεινότητα, η «αρχή» και το «φινάλε» της καριέρας του Πολωνού χαρακτηρίζεται από τα γκολ.

Δείτε σε βίντεο το πρώτο και το τελευταίο επίσημο τέρμα του Βαζέχα με την πράσινη φανέλα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ