ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο «μικροσκόπιο»: Που βρίσκονται οι «πράσινοι» που έπαιξαν στο τελευταίο ματς με την Γκαμπάλα

Πέρασαν δύο χρόνια, όμως ελάχιστα έχουν απομείνει να θυμίζουν εκείνη τη νύχτα της 27ης Αυγούστου του 2015, από πλευράς Παναθηναϊκού.

Στο «μικροσκόπιο»: Που βρίσκονται οι «πράσινοι» που έπαιξαν στο τελευταίο ματς με την Γκαμπάλα

Παναθηναϊκός και Γκαμπάλα θα συναντηθούν ξανά, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη σειρά η οποία έμελλε να «σημαδέψει» τους «πράσινους» που γνώρισαν αποκλεισμό-σοκ μετά το ισόπαλο 2-2 της Λεωφόρου.

Το διάστημα που χωρίζει την 27η Αυγούστου του 2015 με την 27η Ιουλίου του 2017, ημέρα που θα διεξαχθεί το πρώτο ματς του γ’ προκριματικού γύρου, θεωρητικά δεν είναι μεγάλο, ωστόσο τα δεδομένα για το «τριφύλλι» είναι παντελώς διαφορετικά.

Οι «πράσινοι» έχουν υποστεί… ολικό λίφτινγκ όσον αφορά το ρόστερ αλλά και το προπονητικό επιτελείο, με τον Ζέκα, τον Στιλ και τον Κουτρουμπή να είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στα παιχνίδια του 2015.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι υπόλοιποι;

Στο παιχνίδι της Λεωφόρου (2-2), ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την εξής ενδεκάδα:  Στιλ, Μπούρμπος (77′ Λαγός), Νάνο, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67′ Πέτριτς), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67′ Κλωναρίδης).

Πέραν του Αναστασίου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Στραματσόνι, για να έρθει στη συνέχεια η σειρά του Ουζουνίδη, ο Μπούρμπος αγωνίζεται πλέον στον Άρη, ο Νάνο επέστρεψε στην Ισπανία και έβγαλε τη σεζόν στην Αλμερία, ο Ταυλαρίδης υπήρξε συμπαίκτης του Μπούρμπου στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης και ο Σέρχιο Σάντσεθ βγάζει το ψωμί του στη Ρούμπιν Καζάν.

Ο Πράνιτς ανακοινώθηκε σήμερα 22/7) από την Ανόρθωση, ο Νίνης προσπαθεί να βρει εκ νέου τα «πατήματά» του στο Βέλγιο (Mέχελεν), ο Νίκος Καρέλης αποτελεί μέλος της Γκενκ (αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του) και τέλος, ο Μάρκους Μπεργκ έγινε «χαλίφης» στα ΗΑΕ, «μετακομίζοντας» φέτος στην Άλ Αΐν.

Όσο για τους Πέτριτς, Λαγό και Κλωναρίδη, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε αυτό το ματς ως αλλαγή: Οι δύο πρώτοι έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι, με τον Κροάτη να έχει αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, με τον δεύτερο να ψάχνει ομάδα (ελεύθερος). Ο δε τρίτος έμεινε στην Ελλάδα, αλλάζοντας φανέλα (ΑΕΚ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...