ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Τα highlights από τα τέσσερα φιλικά του Παναθηναϊκού! (vids)

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις από τις τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επί ολλανδικού εδάφους αλλά και ελληνικού εδάφους.

Τα highlights από τα τέσσερα φιλικά του Παναθηναϊκού! (vids)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Ολλανδία, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε στη Λεωφόρο την πρόβα τζενεράλε εν όψει των ματς με την Γκαμπάλα,

Η ομάδα του Ουζουνίδη έδωσε τρία φιλικά στο διάστημα της παραμονής της στο Τέχελεν (6-15 Ιουλίου), κόντρα στην Ολεξάντρια από την Ουκρανία, την Κορτράικ από το Βέλγιο και την Γκεντσλερμπιρλιγκί από την Τουρκία. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, αντιμετώπισε την ολλανδική Άλκμααρ, την οποία νίκησε με 2-1, στο τελευταίο ματς πριν από τις «μάχες» με τους Αζέρους.

Δείτε τα highlights των τεσσάρων φιλικών του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός – Ολεξάντρια 0-0

https://www.youtube.com/watch?v=8_TyoglR-OU

Παναθηναϊκός – Κορτράικ 2-1

https://www.youtube.com/watch?v=6-jJhdx7aiE

Παναθηναϊκός – Γκεντσλερμπιρλίγκι 1-0

https://www.youtube.com/watch?v=dPkIKl0Hm6Y

Παναθηναϊκός – Άλκμααρ 2-1

https://www.youtube.com/watch?v=SZPWzZv8dWY

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ