ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού Superfoods

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό Superfoods, όσον αφορά την επόμενη και πιθανώς τελευταία μεταγραφή των νταμπλούχων Ελλάδος.

Η επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού Superfoods

Έτοιμος να ολοκληρώσει το ρόστερ της επόμενης  χρονιάς, είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

Οι πράσινοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αποσπάσουν το “ναι” από τον Κώστα Μήτογλου, προσπαθώντας να τον πείσουν να αφήσει το κολλέγιο (Ουέικ Φόρεστ) και να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά τις δηλώσεις του ίδιου, πως θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές του και μετά να αποφασίσει για το μέλλον του.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πολύ στον 21χρονο άσο, ο οποίος προορίζεται να καλύψει το κενό (;) του Αντώνη Φώτση. Ο Μήτογλου μπορεί να είναι νέος στην ηλικία, ωστόσο θεωρείται ο κορυφαίος στη γενιά του και αποτελεί ένα  από τα πιο ελπιδοφόρα prospects του ελληνικού μπάσκετ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πασκουάλ τον θέλει στην ομάδα, πιστεύει πως μπορεί να χτίσει πάνω του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τον πείσει να έρθει από φέτος στην Ελλάδα και να αφήσει το κολλέγιο.

Πέραν του Μήτογλου, στη λίστα του Πασκουάλ υπάρχει πάντα το όνομα του Στράτου Περπέρογλου, με τον Καταλανό να μη βιάζεται και να περιμένει να δει τι θα γίνει με την περίπτωση του νεαρού άσου.

Σε κάθε περίπτωση το ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods, είναι κατά 99% έτοιμο, η λογική λέει πως θα γίνει μία κίνηση ακόμα, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη μεταγραφή Έλληνα παίκτη (πχ Μήτογλου, Περπέρογλου), ενώ απομακρύνεται το σενάριο απόκτησης 7ου ξένου, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.